Red Dot Award: Product Design 2015

Balluff's industriële RFID lees-/schrijfkop met de design-prijs bekroond

Een van de meest prestigieuze design awards gaat naar de industriële RFID lees-/schrijfkop BIS VM van Balluff. Deze is bekroond met de Red Dot Award: Product Design Award 2015. De hoge kwaliteit van het ontwerp en het geslaagde design overtuigde de internationale jury. Creatieve koppen en fabrikanten uit 56 landen hebben 4925 ontwerpen ingediend.

De nieuwe RFID lees-/schrijfkop BID VM, geïnstalleerd in een productie flow, heeft de taak te controleren of het juiste product zich altijd op elk moment, op de juiste plaats bevindt. Deze oplossing wordt geboden middels een RFID systeem, welke het product gedurende het gehele productieproces, met al zijn stappen en batches, nauwgezet blijft volgen.

De nieuwe BIS VM lees-/schrijfkop is zo ontworpen dat extra beugels volledig weggelaten kunnen worden en rechtstreekse montage op metaal "zonder vrije zone" mogelijk wordt. Veilig verpakt in een metalen behuizing en uitgerust met de hoge beschermingsgraad IP67, kan het ook in ruwe productomgevingen worden ingezet. Met duidelijk zichtbare LED's wordt controle rechtstreeks op het systeem mogelijk.

 

Contactpersoon Marketing

Balluff B.V.
T.a.v. Huub Vaessen/Esther Faber
Europalaan 6a
5232 BC ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6579702
Fax 073-6579786

E-mail versturen