Balluff genomineerd voor DISCA 'Best Knowledge Award 2015'

Afgelopen jaar is Balluff genomineerd voor de DISCA titel 'Best Knowledge Award 2015'. Naast deze titel bestaat de DISCA (Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards) ook uit de 'Best Logistics Supplier Award' en de 'Best Customer Award'. Uniek aan deze prestigieuze prijzen is dat klanten de toeleveranciers nomineren.

Een organisatie kan met een nominatie worden beloond indien hij zich proactief opstelt om voortdurend te werken aan verbeteringen van product- en productietechnologie, aan zijn leverbetrouwbaarheid en aan de verlaging van kostprijs en doorlooptijd.

De per categorie vijf hoogst scorende bedrijven gaan naar de finale. Daar wacht hen een jury samengesteld uit de klanten, c.q. toeleveranciers die de finalisten genomineerd hebben. De stem van de jury was dit keer echter niet doorslaggevend: voor het eerst werd het publiek voorafgaand aan de prijsuitreiking in de gelegenheid gesteld zijn stem te laten horen.

De winnaars kregen op 25 november hun onderscheiding. Dit gebeurde tijdens het DISCA-event, dat dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd werd door Link Magazine en plaatsvond in Boerderij Mereveld te Utrecht. 

Balluff is geëindigd in de top-10. Bij deze willen we iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken voor de nominatie, dit wordt erg gewaardeerd!

Contactpersoon Marketing

Balluff B.V.
T.a.v. Huub Vaessen/Esther Faber
Europalaan 6a
5232 BC ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6579702
Fax 073-6579786

E-mail versturen