Systemen en individuele oplossingen

Hoe gebruikers van de diepgaande kennis van producenten profiteren.

Wat „individuele oplossingen“ betekent

Voor de implementatie van de systemen heeft Balluff voor u een professioneel projectmanagement ter beschikking. Zo ontstaan op maat gemaakte oplossingen die volledig op uw vereisten zijn afgestemd. Dit garandeert zeer gebruiksvriendelijke en rendabele toepassingen.

Met onze systemen stellen wij uw oplossing speciaal voor uw toepassing samen. Bovendien krijgt u bij ons individuele software voor mobiele en stationaire communicatie. Op die manier kunt u doelgericht de diepgaande kennis van de producent toepassen.

Op uw wens garanderen wij een perfectie integratie. Want wij zorgen op locatie voor de installatie en inbedrijfstelling en eventuele aanpassingen. Dit verhoogt de productiviteit en vergroot de efficiëntie. Laat u zich uitgebreid informeren over deze individuele oplossingen.

Hoe knowhow van de producent doelgericht toegepast kan worden
aan de hand van een voorbeeld van een individuele oplossing met Tool-ID

Producten
RFID-reader, antenne, gegevensdrager en netvoeding

Systeem

  • Hardware – standvoet, schakelkast, paneel-pc en accessoires
  • Visualisering – opmaken (software) van de gelezen gegevens en weergeven op het beeldscherm
  • Intelligentie – communicatie met de machinebesturing, converteren van het RFID-protocol in machinetaal

Oplossing

  • Installatie – bevestigen van de standvoeten op de vloer of machine, stroomverzorging opzetten (kabel trekken, …)
  • Inbedrijfstelling en aanpassing – communicatie met de machine opzetten, aanpassen van de interface aan de door de klant gebruikte gegevensmapping, aanpassen van de visualisering naar wens van de klant (configuratie) etc. tot en met de individuele training in het door de klant gebruikte systeem
  • Coördinatie – aanwijzen, in opdracht geven en coördineren van externe firma's, bijv. installatiebedrijf of machinebouwer, coördinatie van de installatie en inbedrijfstelling in overleg met de klant, etc.

Over de procedure

Na een toelichting van de mogelijkheden van RFID worden de omstandigheden op locatie (machines, gereedschappen, montagesituatie, etc.) vastgelegd en wordt een vereistenprofiel volgens uw specificaties opgesteld. Het budget wordt bepaald en er wordt een optimale systeemconfiguratie voorgesteld. In overleg met u wordt dan de passende hardware gekozen en het tijdschema voor de inbedrijfstelling vastgelegd.
Bij de realisatie zorgen wij voor de hard- en software en voeren individuele aanpassingen uit. Als alle specificaties zijn vervuld, wordt met behulp van tests gewaarborgd dat alles goed functioneert. Elke machine wordt door u en ons gezamenlijk afgenomen. Op verzoek kunnen wij u ook trainen.

 

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken