Áttekintő oldal átvétele > Vállalati profil
A Balluff vállalati profilja

Innovatív automatizálás. Magas minőséggel és személyes elkötelezettséggel

A Balluff egy közepes méretű, négy generációs családi tulajdonban lévő vállalat. Stuttgart közelében, Neuhausen auf den Fildern községben alapították és napjainkra egy világszínvonalú, globális piaci vezető szereplővé nőtte ki magát. Egy tradícióval és évek alatt kialakult stabil ügyfélkapcsolattal rendelkező vállalat vagyunk, kiemelkedő partneri kapcsolatokkal az innováció és együttműködés terén.

Ezen értékeinkre építve, vállalatunk rendkívül korán nyitott a globális piacok felé. A 80-as évek elején a Balluff volt az első és sokáig az egyetlen szenzorgyártó, aki saját gyártással rendelkezett Brazíliában. Napjainkban a Balluff nem csupán Neuhausenben van otthon, hanem Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint minden más fontosabb piacon is. Ezzel a nemzetközi szemlélettel jobban megérthetjük és kiszolgálhatjuk ügyfeleinket és pontosan azt nyújthatjuk nekik, amire szükségük van: kiváló minőségű szenzorokat, identifikációs és rendszer szintű megoldásokat az automatizálás minden területén.

A minősége terén a Balluffnak kiemelkedően magas elvárásai vannak. Ezt mi Balluff minőségnek nevezzük. Az érvényes normákat meghaladó minőségtudatunk nem csak a termékeink gyártására, hanem tanácsadásunkra és szervizünkre is érvényes.

Ügyfeleink megtapasztalhatják azt a különleges elköteleződést, mellyel feléjük fordulunk, amellyel az igényeiket teljesítjük, a kihívásaikat kezeljük, és mellyel a jövőorientált technológiát fejlesztjük számukra. Tudjuk, hogy ha ügyfeleink jól felkészültek a jövőre, akkor mi is felkészültek vagyunk. Ezért is a szlogenünk: „Innovating automation“.

A vállalat számokban

Az alapítás éve 1921
A Balluff csoport forgalma 2016-ben 378 millió EUR
A dolgozók száma 2016-ben 3300
Gyártási helyszíneink száma világszerte 9
A fióktelepek és képviseletek száma világszerte 62