Áttekintő oldal átvétele > Szervezeti felépítés
Szervezeti felépítés

Stratégiánk: átlátható és ügyfélközpontú

A vállalat vezetése

A Balluffnál a minőség a családban rejlik: a vállalat négy generáció óta családi vezetés alatt áll.

  • Katrin Stegmaier-Hermle, ügyvezető igazgató, adminisztrációs és pénzügyi igazgató
  • Florian Hermle, ügyvezető igazgató, értékesítési és marketing igazgató
  • Michael Unger ügyvezető igazgató, műszaki igazgató, az igazgatótanács elnöke

Üzleti egységek

A Balluffnál a hatáskörök és a felelősségek jól meghatározottak. Ennek köszönhetően a döntéshozatal gyors, a termékek piacra kerülésének ideje pedig a lehető legrövidebb.

A Baluffnál termékeinknek és megoldásainknak saját, felelős üzleti egységei vannak: hálózati rendszerek, azonosító rendszerek, tárgyfelismerő rendszerek, mérőrendszerek és kiegészítők.

Üzleti egységeink világszerte felelősek termékportfóliójukért. Ez lehetővé teszi, hogy a vevőink számára fontos döntéshozatali és piacra kerülési idők a lehető legrövidebbek legyenek. Mindezt támogatja a termékmenedzsment, az értékesítés és a marketing hatékony együttműködése, valamint szoros kapcsolatunk a piaccal.

Globális hálózat az ügyfelek optimális kiszolgálásához

Az egész világra kiterjedő jelenlétünkkel magas szintű rugalmasságot és kimagaslóan legjobb szállítási időket garantálunk partnereinknek.

Az egész világra kiterjedő hálózatunk 62 értékesítési központot, 9 gyártó- és fejlesztőközpontot foglal magába. Kompetenciaközpontjaink lehetővé teszik számunkra, hogy bizonyíthassuk a kimagasló szállítási időket, magas szintű szállítási megbízhatóságot, az áttekinthető anyagáramlást és az egyértelmű felelősségvállalást.

Emellett a mindenkori helyszíni jelenlétünk révén különösen rugalmasan reagálhatunk a regionális piacok kihívásaira, és így hatékonyan és jövőorientáltan válaszolhatunk az ügyfelek és a piac igényeire.