Over ons > Organisatiestructuur
Organisatiestructuur

Onze strategische opstelling: duidelijk en klantgericht

Management

De kwaliteit blijft bij Balluff in de familie: de onderneming wordt geleid door de vierde generatie.

  • Katrin Stegmaier-Hermle, directeur administratie en financiën
  • Florian Hermle, directeur verkoop en marketing
  • Michael Unger, directeur techniek en woordvoerder van het bedrijf

Business Units

Bij Balluff zijn de competenties en de verantwoordelijkheden duidelijk verdeeld. Om time-to-decision en time-to-market zo kort mogelijk te houden.

Voor onze producten en oplossingen zijn bij Balluff zelfstandige business units opgesteld: voor industriële netwerken, systemen, identificatie, objectdetectie, wegmeting en accessoires. Zo zijn de competenties duidelijk verdeeld en altijd in de beste handen.

Onze business units hebben de wereldwijde verantwoordelijkheid voor hun productportefeuille. Zo kunnen wij de time-to-decision en time-to-market voor onze klanten kort houden. Dankzij de intensieve samenwerking tussen productmanagement, sales en marketing in de overkoepelende teams, zijn wij bovendien nauw met de markt verbonden.

Globale netwerken voor optimale klantenservice

Met een van de beste wereldwijde netwerken garanderen wij onze klanten maximale flexibiliteit en de beste leveringstijden.

Ons wereldwijde netwerk bestaat uit 68 vestigingen en vertegenwoordigingen plus in totaal negen productie- en ontwikkelingslocaties en competentiecentra. Dit zorgt voor de beste leveringstijden, duidelijke materiaalstromen en duidelijke verantwoordelijkheden. Met een constante hoge kwaliteit.

Bovendien kunnen we dankzij onze lokale aanwezigheid bijzonder flexibel reageren op regionale markteisen, en voldoen op die manier efficiënt en toekomstgericht aan de vragen van klanten en markten.