Företag översiktssida > Företagsprofil
Företagsprofil Balluff

Innovating Automation. Med höga standarder och personlig insats.

Balluff är ett medelstort företag – lett av familjen sedan fyra generationer, grundat i Neuhausen auf den Fildern nära Stuttgart som vuxit till en internationellt ledande aktör. Ett företag med tradition och långa kundrelationer – som samtidigt är en viktig innovationspartner och banbrytare för sina kunder.

Vårt företag öppnade sig mycket tidigt mot den internationella marknaden. I början av 80-talet var Balluff den första och länge också den enda givartillverkaren med egen produktion i Brasilien. Och idag är Balluff hemma inte bara i Neuhausen utan även i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika och på alla andra viktiga marknader. För att kunna förstå våra kunder bättre och vårda kundrelationen. Och kunna leverera precis det som de behöver: förstklassiga givar-, identifierings- och nätverkslösningar för alla områden inom automatisering.

När det gäller kvalitet har Balluff helt egna idéer. Vi kallar det Balluff-kvalitet. En hög standard som går längre än gällande standarder och som vi levererar inte bara i produkterna utan även i rådgivning och service.

Våra kunder känner även av vårt särskilda engagemang med vilket vi arbetar för dem. Ett engagemang för att möta deras behov, anta deras utmaningar och utveckla framtidsorienterad teknik. För vi vet att när våra kunder är utrustade för framtiden på bästa sätt, är vi det också. Därför är ”innovating automation” även vårt motto.

Företaget i siffror

Grundades år 1921
Balluff-gruppens omsättning 2016 378 miljoner EUR
Antal medarbetare 2016 3 300
Produktionsanläggningar globalt 9
Försäljningsfilialer och företrädare globalt 62