Balluff als Arbeitgeber
Balluff als Arbeitgeber

Tájékozódjon arról, mit kínálunk dolgozóinknak.

A legjobb munkaadók egyikeként a lehető legjobb munkafeltételek megteremtésén fáradozunk, és soros, tartós kötődést kívánunk kiépíteni munkatársainkkal.

 • Szociális elkötelezettség

  Elkötelezettek vagyunk a közjó érdekében.

  A Balluff részt vesz a régió közösségi életében. Családi tulajdonú vállalat vagyunk, munkaadóként és a régió sikeres gazdasági szereplőjeként elkötelezetten követjük célkitűzésünket: a közjóhoz hozzájárulni.

  A mi utánpótlásunk – a mi esélyünk

   

  A mai fiatal generáció lesz társaságunk jövőbeli pillére és ezért megfelelő megbecsülést érdemelnek. A demográfiai változás egyértelműen mutatja: Ők a kulcsai annak, hogy az előrelátható munkaerőhiányt ellensúlyozzuk. A Balluff együttműködik a középiskolákkal és felsőoktatási intézményekkel.

   

  Együttműködés az iskolákkal

  A Balluff Kft. regionális szinten több iskolával ápol partneri viszonyt. Ennek az együttműködésnek az a célja, hogy támogassa a tanulók és hallgatók bevezetését a munka világába. Gyárlátogatás keretében lehetőséget biztosítunk, hogy a fiatalok betekintést nyerjenek a vállalat tevékenységébe.

  Sport és kultúra

  Balluff Kft. számos helyi sportegyesületet és kulturális rendezvényt támogat.

 • Karrierlehetőségek

  A szakmai továbbfejlődés lehetőségét kínáljuk.

  Vállalatunk az élethosszig tartó tanulás filozófiáját képviseli. Munkavállalóink számára egyéni támogató programot nyújtunk. Innovatív és a saját üzletágban vezető vállalatként értékeljük dolgozóink ötleteit. Az Ön ötleteiből csak profitálni tudunk.

  Személyre szabott betanulás

  Elfogadott egy állást a Balluffnál? Üdvözöljük a Balluff családban. Szívünkön viseljük, hogy rövid idő alatt megtalálja helyét a vállalatunkban és jól beilleszkedett munkavállalóként remekül érezze magát. Egyéni betanulási terve és egy mentor segít hasznos tanácsokkal a betanulási időszakban.

  Minősítési eljárások

  Egy évben egyszer a dolgozók a vezetőikkel egy teljesítményértékelő megbeszélés keretében közösen határozzák meg a továbbfejlődési irányokat és képzési igényeket. Ezek után megtesszük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy egy megfelelő oktatási terv segítségével lehetővé tegyük a személyes fejlődését. Továbbképzési lehetőségek nem csak a szakmai és idegen nyelvi oktatásokat, hanem a vezetői és személyes kompetenciákkal kapcsolatos képzéseket is magukba foglalják.

  Készen állunk a jövőre

  A tanulók és hallgatók számára nem csak a szakmai gyakorlat letöltésére, illetve diplomadolgozat írására biztosítunk lehetőséget, hanem a kiemelkedő tanulók tanulmányait ösztöndíjjal támogatjuk. A tanulmányaik befejezése után állást kínálunk nekik, ezáltal támogatjuk az utánpótlást és könnyítjük meg a betanulást.

  Perspektívák

  A Balluff lehetőséget ad munkavállalói számára, hogy felelősséget vállaljanak. A szakma szakértőjeként, projektvezetőként vagy oktatóként – sok lehetőség van megmutatni, mi is rejlik Önben. Egy átlátható, belső álláspiacon keresztül a területek közötti mozgás lehetőségét is biztosítani tudjuk. A vállalaton belül minden állást megpályázhat, mielőtt ez a külső felületeken kiírásra kerülne. Ezen keresztül segítjük elő a sokoldalú bevethetőségét. Egy hosszantartó személyes terven keresztül a kiválasztott munkavállaló megcélozhatja a jövőbeli vezetői pozíciókat.

 • Munka és magánélet egyensúlya

  Számunkra fontos a munka és magánélet összeegyeztethetősége.

  Munkaidő beosztás

  A törvényi szabályozás szerint a munkaidő heti 40 órát tesz ki, mind a termelésben dolgozók, mind az alkalmazottak esetén. A rugalmas munkaidő-beosztással a munkavállalók szükség szerint és a megrendelésektől függően rugalmasan tudják munkaidejüket alakítani. Mindössze a törzs-munkaidőre és vevő kiszolgálási időre vonatkozó előírás betartására kell figyelniük. Egyes területeken van lehetőség részmunkaidőben, illetve Home-Office-ban történő munkavégzésre.

  Egészségmenedzsment

  Szívünkön viseljük dolgozóink egészségét. Figyelünk arra, hogy a munkavédelmi és munkabiztonsági előírások betartásával kiküszöböljük a munkahelyi baleseteket. Biztosítjuk dolgozóink számára a rendszeres vizsgálatot, melyet saját üzemorvosunk végez. Egyéb egészségügyi problémák esetén is bizalommal fordulhatnak hozzá dolgozóink.

  Rendezvények

  Balluff Kft. dolgozói számára vállalati rendezvényekkel, illetve sport- és kulturális rendezvényeken való részvétellel biztosítja a kikapcsolódást. Ezen kívül egyes esetekben támogatjuk a dolgozók által megszervezett kirándulásokat, egyéb szervezett programokat.

 • A Balluffnál dolgozni

  A Balluff, mint munkaadó.

  Munkahelyi környezet

  A Balluff jól felszerelt munkahelyi környezetet teremt. A legmodernebb munkahelyi technikák számunkra éppen olyan fontosak, mint nagy és világos szobák, komfortos bútorok. A számítógéppel felszerelt irodákhoz internet és belső hálózati hozzáférés tartozik, ezáltal az aktuális információk a vállalaton belül eljutnak mindenkihez.

  Tevékenység

  A Balluff olyan izgalmas feladatokat kínál munkavállalói számára, melyek az érdeklődésükhöz és szaktudásukhoz illeszkednek. A csapatmunka minden területen nagy jelentőséget kap, mivel a legjobb ötletek ilyenkor születnek és ez a legjobb megoldás hozzájárul, hogy a saját iparágunkban fejlődjünk. Minden munkatársunk az értékteremtési lánc része, így járulnak hozzá a vállalat sikereihez.

  Nemzetközi bevetésen

  Munkavállalóink nemzetközi környezetben dolgozhatnak együtt a kollégákkal és akár egy másik országban lévő Balluff leányvállalatnál is kipróbálhatják magukat.

  Juttatások, ösztönzési rendszer

  A Balluff Kft. nagy figyelmet fordít a dolgozók megbecsülésére. Sokrétű béren kívüli juttatási rendszert biztosítunk, legyen szó cafetériáról, 13. havi juttatásról, jelenléti prémiumról és a vállalat működésétől függő egyéb kifizetésekről. Ezen kívül versenyképes béreket kínálunk minden munkavállalónak.

  Üzemi étterem

  A vállalat területén külső szolgáltatóval együttműködve üzemi éttermet működtetünk, ahol naponta háromszori étkezésre, kávézásra van lehetőség.

  Utazás

  Vállalatunk a 8-as főútról, illetve a városközpontból is könnyen megközelíthető. Autóval érkező dolgozóink számára belső, kiépített parkoló áll rendelkezésre. Szerződéses buszjáratainkat dolgozóink ingyenesen vehetik igénybe.