Professionals
Professionals

Ön tudja, mit akar? Mi is.

Ön már ért el sikereket a szakmai pályáján. Még mindig készen áll arra, hogy bizonyítsa csapatmunkára való képességét és teljesítőképességét? Éppen egy újabb kihívást keres?

Akkor jöjjön hozzánk! A Balluff az átfogó rendszertudást, a folyamatos innovációt, a magas minőséget, a nagyfokú megbízhatóságot tűzte célul, és olyan munkatársakat keres, mint Ön. Olyan specialistákra és szakemberekre van szükségünk, akik tudásukat és tapasztalataikat nálunk szeretnék kamatoztatni.

Dolgozóinknak minden területen kimagasló munkafeltételeket biztosítunk. Nemcsak sokrétű feladatok, hanem átfogó juttatási csomag is várja Önt, legyen szó akár a család és munka összeegyeztethetőségéről, szakmai továbbfejlődésről vagy kellemes munkahelyi környezetről. Erről további információkat a „Balluff, mint munkaadó” felületen talál.

Felkeltettük az érdeklődését? Tájékozódjon aktuális álláshirdetéseinkről és megüresedett pozícióinkról. Várjuk jelentkezését, töltse fel önéletrajzát az balluff.hrfelho.hu/regisztracio oldalon akkor is, ha éppen nincs az Ön számára megfelelő nyitott pozíció. További tájékoztatásért keressék vállalatunk HR osztályát a +36 88 421 808 telefonszámon.