A Balluff vállalati profilja
A Balluff vállalati profilja

Innovatív automatizálás. Magas minőséggel és személyes odaadással.

A Balluff egy négy generáció óta családi tulajdonban levő középvállalat, melyet egy kis német településen, Neuhausen auf den Fildern-ben alapítottak Stuttgart közelében. Innen indult a cég fejlődése, mely mára egy világviszonylatban is vezető globális piaci szereplővé nőtte ki magát.
Az évtizedes hagyományokkal és nagy múltú ügyfélkapcsolatokkal rendelkező vállalat folyamatosan irányt mutat partnereinek és élen jár a fejlesztésekben.

Vállalatunk rendkívül korán nyitott a nemzetközi piacok felé. A 80-as évek elején a Balluff volt az első és sokáig az egyetlen érzékelőgyártó, amely saját gyártással rendelkezett Brazíliában. Napjainkban a Balluff már nem csupán Neuhausenben van otthon, hanem Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint minden más fontosabb piacon is – világszerte összesen 68 országban. Ennek köszönhetően tudjuk jobban megérteni és kiszolgálni ügyfeleinket. Pontosan azt nyújtjuk nekik, amire szükségük van: kiváló minőségű érzékelési, azonosítási és hálózati megoldásokat, valamint szoftvereket az automatizálás minden területén.

A termékek minőségét illetően a Balluffnak saját elképzelései vannak. Ezt mi Balluff minőségnek nevezzük, ami egy olyan - az érvényben levő normákat túlteljesítő - magas színvonal, amely nem csak a termékekre, hanem tanácsadói- és szerviz szolgáltatásainkra is érvényes.

Ügyfeleink különleges elkötelezettségünket is megtapasztalhatják, amellyel feléjük fordulunk, amellyel teljesítjük az igényeiket, elfogadjuk kihívásaikat, és amellyel jövőbe mutató technológiákat fejlesztünk a számukra. Mi a Balluffnál ugyanis tudjuk, hogy ha ügyfeleink felkészülten néznek a jövőbe, akkor mi is. Mindezek alapján lett ez a Balluff mottója: Innovatív automatizálás.

 

A vállalat számokban

Alapítás éve 1921
A Balluff Csoport forgalma 2018-ben 488 millió euró
Dolgozók száma 2018-ben 4.000
Leányvállalatok és képviseletek gyártási, terjesztési és fejlesztési feladatokkal 38
Termőhelyek 10

Stratégiai felállásunk: világos és az ügyfélhez közel álló.

Üzletvezetés

A Balluffnál a minőség a családban marad: A vállalat négy generáció óta családi vezetés alatt áll.

  • Katrin Stegmaier-Hermle
  • Florian Hermle
  • Frank Nonnenmann

Konzekvensen ügyfélközpontú beállítottság

A Balluffnál a kompetenciák és a felelősségek világosan ki vannak osztva. A döntéshozatali és piacra dobási idők a lehető legrövidebbek.

A stratégiai beállítottságunk középpontjában az ügyfél áll. A Balluff ezért arra összpontosít, hogy gyorsan és célzottan tudjon reagálni a mindenkori iparágak specifikus igényeire. Ezt az egyértelmű középpontot hét üzleti területünk képezi le szervezetünk felépítésére. Három ezek közül a Mobility, Packaging, Food & Beverage, valamint Machine & Plant Engineering fő iparágakat egy szervezeti egységbe foglalja össze. A négy másik területet a Marketing & Sales, Technology, Supply Chain, illetve a Services, Finance & Quality fedi le.

Globális hálózat az ügyfelek optimális ellátásához

Az egész világra kiterjedő, hálózatos összekapcsolódású jelenlétünkkel ügyfeleinknek nagyfokú rugalmasságot és a kategória legjobb kiszállítási idejét biztosítjuk.

Hálózatunk a terjesztéssel, gyártással és fejlesztéssel is foglalkozó 38 leányvállalatunk, valamint képviseleteink útján világszerte 68 országban van jelen. Ez garantálja a kategória legjobb kiszállítási idejét, a megbízható szállítást, az átlátható anyagáramlást és az egyértelmű illetékességet. Valamint – és ez az ügyfeleknek különösen fontos – a tartósan magas minőséget.

Emellett a mindenkori helyszíni jelenlétünk révén különösen rugalmasan reagálhatunk a regionális piacok kihívásaira, és így hatékonyan és jövőorientáltan válaszolhatunk az ügyfelek és a piac igényeire.