Energiatermelés
Energiatermelés

Gazdaságosság ma és holnap

Az energiaszektornak a klímaváltozással, a demográfiai változásokkal és a fosszilis energiahordozók korlátozott rendelkezésre állásával kell megküzdenie. Az ilyen peremfeltételek új, innovatív megoldásokat kívánnak. Akár tengeri szélerőműparkokról, akár sivatagi napenergiás berendezésekről van szó: Az áram generálásának számos különálló rendszerre való elosztása és a szélsőséges környezeti tényezők közvetlen hatásai magas minőségi követelményeket támasztanak az alkalmazott összetevőkkel szemben.
A Balluff az energiaipar minden területéhez jelentős mértékben hozzájárul: Megbízható megoldásokat kínál az olaj és gáz kitermeléséhez, a hagyományos energiatermeléshez és a megújuló szél-, nap- és vízenergiához kapcsolódóan is. Minden egyes alkatrészt rendkívül strapabíró kivitelben és kiváló minőségben állítunk elő.

Világszerte állunk rendelkezésére műszaki tanácsadást, értékesítést, ügyfélszolgálatot és pótalkatrész­ellátást biztosító hálózatunkkal.

Ezenfelül szoros együttműködésben állunk a berendezésgyártókkal és a részrendszerek beszállítóival. Így tudjuk garantálni az optimális megoldásokat Önnek.

Energiatermelés (PDF-fájl)
Szélenergia
Szélenergia
Naperőművek
Naperőművek
Vízerőmű
Vízerőmű
Hagyományos erőművek
Hagyományos erőművek
Olaj- és gázszállítás
Olaj- és gázszállítás
Rendkívüli erősségeink
Rendkívüli erősségeink