Ipari képfeldolgozás – Teljes körű megoldások egy kézből

Ipari képfeldolgozás nélkül a modern, rugalmas gyártás ma már aligha elképzelhető. A Machine Vision ugyanis biztosítja a termékminőséget, és támogatja a hatékony gyártási folyamatokat. Kameráink így például alkalmasak a munkadarabok minőségének és pozíciójának ellenőrzésére. Továbbá az azonosító rendszerekhez hasonlóan megbízható megoldásokat nyújtanak az azonosításhoz.

Vision Solutions – Egyszerű koncepció ipari feladatokhoz (PDF-fájl)

A különböző alkalmazásokból nyert adatok így átláthatóságról gondoskodnak a gyártás során, és támogatást nyújtanak a gyártási folyamatok még hatékonyabbá alakításában. Ezért nálunk mindent megtalál, amire a képfeldolgozáshoz szüksége lehet: Vision érzékelők, kézi leolvasók, beépített szoftverrel rendelkező kamerák, a hozzájuk tartozó objektívek és világítás. És természetesen a megfelelő csatlakozási és hálózati technológia is hozzáférhető nálunk. Teljes körű megoldások egy kézből, pontosan az Ön igényeire szabva.

Balluff – Kapcsolat

Kapcsolat

Egyszerű koncepció minden ipari feladathoz

A Balluff Vision Solutions BVS eszközei sokoldalúan alkalmazhatók, és segítségükkel csaknem bármilyen feladatot megoldhat. Ipari képfeldolgozási portfóliónk alkalmazási spektruma ugyanis a pozíció, a méret, az elhelyezkedés és a tárgyaktól számított távolság ellenőrzésétől a teljesség vizsgálatán át az írásfajták beolvasásáig és jóváhagyásáig (OCR/OCV) terjed. Ezenkívül a Machine Vision Solutions használatával követheti az egyes munkadarabokat, és vizuális minőség-ellenőrzésekkel kontrollálhatja a teljes gyártási lépéseket.

Különlegessége: A Balluff Machine Vision egyszerűen kezelhető: legyen szó akár ipari kamerákról, Smart Camera megoldásokról, Vision érzékelőkről vagy kézi leolvasónkról.

Hibák korai felismerése

A Machine Vision használatával a megmunkálás állapota és a lehetséges hibák korán felismerhetők és így gyorsabban korrigálhatók. Ez csökkenti a kieső gyártási tételek számát, és gyártási költségein is spórolhat. Emellett kameráink a teljes gyártási folyamatot stabilizálják, mivel csak a vezérléshez szükséges információk futnak a folyamathálózaton. Az összes többi adatot egy különálló, gigabites Ethernet hálózat továbbítja. A minimálisra csökkentett adatterhelésnek köszönhetően a Balluff kameráival minden tekintetben biztonságos és stabil folyamathálózatot használhat.

Amit Önnek kínálunk

  • beépített szoftverrel rendelkező kamerák, a hozzájuk tartozó objektívekkel és világítással
  • egyszerű kezelés a böngészőn keresztül biztosított hozzáféréssel, átlátható kezelőszoftverrel, felhasználókezeléssel és intelligens szerszámokkal
  • online súgó és kézikönyvek közvetlenül a felhasználói felületbe ágyazva – mindig naprakészen
  • Vision érzékelők az Ön egyedi feladataihoz akár 20 vizsgálat elmentésével és az elhelyezkedés 360°-os felismerésével
  • az ipari szabványoknak megfelelő kézi leolvasókészülékek kompakt kivitelben, 1D vagy 2D, illetve tömeges kódok megbízható leolvasására maximális mozgási szabadság mellett