Szerszámkódolás
Szerszámkódolás

A szerszámok minden releváns adatának mentése és tetszőleges időpontban történő előhívása

A Balluff ipari RFID-rendszerei lehetővé teszik a kiértékelést, mely a pontos költségszámításokhoz és a modern minőségbiztosításhoz és szerszám menedzsmenthez elengedhetetlen.

A szerszám minden releváns adata (pl. szám, méret, élettartam) megbízhatóan tárolódik. És most mindegyik rendelkezésre áll. Ezáltal az ipari RFID-vel támogatott szerszámmenedzsment leegyszerűsíti az adatkezelést, fokozza a gyártási folyamat minőségét, és javítja a gazdaságosságot. A robusztus és a környezeti behatásokkal szemben érzéketlen, nagy teljesítményű ipari RFID-rendszereink rendkívül megbízhatóak és működésbiztosak, akár a szerszámgépek mostoha ipari környezetében is. Ezt működési elvük garantálja.

Igényei egyedi megoldásához különféle adathordozókat, író/olvasó fejeket, kiértékelő egységeket és tartozékokat kínálunk. Ezek igényeinek megfelelő teljesítménnyel választhatók. Ráadásképp élvezze ki a rendszer egyszerű integrálásának az előnyeit is.

Előnyök az Ön számára

Az ipari RFID megoldásokkal végzett szerszám menedzsment különösen sok előnyt kínál az ipari RFID nélküli, hagyományos szerszámkezeléssel szemben.

A jellegzetességek

  • a gépek magasabb szintű rendelkezésre állása
  • fokozott gazdaságosság
  • a szerszámadatok kényelmes és abszolút megbízható mentése
  • egyszerű integrálás a szerszámba
  • azonnali használat

1. szerszámgép

A szerszámtárban történő megbízható, egyértelmű hozzárendeléssel a gép magasabb szintű rendelkezésre állását garantálhatja. A szerszám minden adata rögzítésre kerül, és a berendezés memóriájába automatikusan továbbítódik. Az adatokat így nem lehet hibásan megadni vagy teljesen elfelejteni.

2. Az élettartam ellenőrzése

Az időszakok tökéletes beosztása csökkenti a szerszámkészletet és nagy megtakarítási lehetőséget jelent. A munkafolyamatban a szerszámok pontos nyomon követése garantálja a szerszámok hatékony bevetését. Ezáltal profitálhat a maximális minőségből, mivel a szerszámot mindig a megfelelő időben élezik újra, illetve cserélik ki. Mindez fokozza a gazdaságosságot.

3. A szerszámok felmérése

A szerszámadatok mentése kényelmes és abszolút megbízható. Minden adat érintésmentesen egy közvetlenül a szerszámtartóba helyezett adattárolóba kerül. A beviteli hibák ezzel ki vannak küszöbölve. A szerszámadatok szorosan és egyértelműen hozzákapcsolódnak a szerszámhoz.

4. Új szerszámok

Az összes szokásos szerszámtartóhoz kínálunk rögzítőtartókat.

5. Szerszámtárolás

A szerszámok azonnal rendelkezésre állnak. Emiatt optimálisan kihasználhatók. A tárolt adatok hiánytalanok, hibamentesek és bármikor előhívhatók.

A kezelt témák

Mold-ID Maximális hatékonyság a műanyagiparban

Minőségbiztosítás Hibaelkerülés a gyártási folyamatban

Letöltések

Traceability in Manufacturing

Powertrain Assembly

Tool Identification and Workpiece Tracking

Product Catalog