Élelmiszeripari csomagolás

Garancia a magas higiénés elvárásokra

Az élelmiszeriparban a lehető legszigorúbb higiénés és minőségi előírások érvényesek. Csak akkor érhető el a végterméktől elvárt kiváló minőség, ha ezeket a magas elvárásokat már a gépgyártás során betartják. A Balluff sokoldalúan alkalmazható érzékelőket és rendszermegoldásokat kínál a higiéné területén, amelyek még durva alkalmazási feltételek esetén is a legnagyobb megbízhatóságot és rugalmasságot kínálják.

Tejfeldolgozás

A tejfeldolgozó iparban a legszigorúbb higiénés és minőségi előírások érvényesek. Éppen ezért van szükség valós idejű és átlátható gyártásra moduláris felépítésű gyártósorokkal a hatékony gyártás érdekében. Csak így biztosítható a nyomon követhetőség és a rugalmasság. Átfogó termékportfóliónkkal optimálisan ügyfelei igényeire szabhatja berendezéseit és gépeit.

Járműazonosítás
Színes címkék felismerése
Objektumérzékelés a gyártás során
A tartály jelenlétének érzékelése a biztonságos betöltéshez
Töltöttségi szint ellenőrzése a joghurttartályban

Húsfeldolgozás

A tisztaság a húsfeldolgozásban is a legmagasabb prioritást kapja. Csak akkor érhető el a végterméktől elvárt kiváló minőség, ha ezeket a magas elvárásokat már a gépgyártás során betartják. Olyan érzékelők széles választékát kínáljuk a higiéné területe számára, amelyek durva alkalmazási feltételek esetén is a legnagyobb megbízhatóságot kínálják.

Pozíció érzékelés a higiéné területein
Tölt. sz. lekérd. keverőben/húsdarálóban
A kiszállított nyersanyag PDF417-kódjának beolvasása