Megoldások a csomagolóipar számára

Maximális pontosság és hatékonyság az 1 db-s tételnagyságig

A csomagológépeknél elvárás az abszolút pontosság és a nagy rugalmasság. Mindez ráadásul nagy darabszámoknál és kis sorozatoknál, akár 1 db-s tételnagyságig.

Professzionális támogatást nyújtunk Önnek. Gyakori formátumváltások esetén, biztonságos támogatás Track-and Trace anyagáramláshoz vagy különféle csomagok és csomagolóanyagok megfelelő kezeléséhez. A Balluff érzékelőivel- és rendszermegoldásaival biztosan elérheti a kívánt rugalmasságot és gyorsaságot.

Tömlőtasakos és kartondobozos csomagológépek

A tömlőtasakos és kartondobozos csomagológépek számos változatban léteznek, ami nagyfokú rugalmasságot igényelnek. A gépek különféle tasak- és dobozformákat állítanak elő. A folyamatosan megújuló csomagolási koncepcióknak ugyanis fel kell kelteniük a vásárlók figyelmét. A tételnagyságok így mindig kisebbek lesznek, és gyakoribb formátumváltást vonnak maguk után. A Balluff termékeivel biztosan eléri a szükséges rugalmasságot és gyorsaságot.

Pályavezérlés
Tekercsek utánvezetése
Átlátszó fólia felismerése
Fóliatekercsek átmérőjének felügyelete
Nyomtatott jelzések felismerése
Hozzáférés ellenőrzése
A bliszterrakatok megfelelő adagolása
Formátumbeállítás
Kód- és szövegfelismerés a csomagolásokon

Palettázó és rakatoló gépek

A dobozok és kartonok kirakása és rakatolása abszolút pontosságot és nagy rugalmasságot igényelnek. Egyszerre a lehető legnagyobb mennyiségek kirakására van szükség. Használja ki a Balluff által nyújtott professzionális támogatást. Biztonságos támogatás a Track-and-Trace anyagáramláshoz, a legkölünfélébb csomagok vagy csomagolóanyagok megbízható kezeléséhez. Emellett érzékelőink gondoskodnak a pontos pozicionálásról, vagyis a zökkenőmentes csomagolási folyamatról is.

Stretch fólia tekercs pontos pozicionálása
Rakatmagasság ellenőrzése a raklapon