Jubiláló telephely: 20 éve Nagy-Britanniában

Jubiláló telephely: 20 éve Nagy-Britanniában

A Balluff kereskedelmi képviselet a szigeten töltött 20 eredményes évét ünnepli

A Balluff, az érzékelők és az automatizálás specialistája ebben az évben ünnepli húszéves jelenlétét a brit piacon. A Stuttgart közelében található neuhauseni székhelyű modern családi vállalkozás a kezdetektől fogva határozott internacionalizálási stratégiát követ.

A Balluff UK munkatársai
A Balluff északnyugat-angliai csapata szakadatlanul növekszik és vonzó munkaadóként a családias munkakörnyezet mellett izgalmas, jövőbe mutató feladatokat kínál.

A Balluff mint sváb középvállalkozás a hetvenes évek óta képviselteti magát Nagy-Britannia és Írország piacain. Eleinte egy kereskedő vállalta az értékesítést az érzékelőgyártási és automatizálási specialisták számára, majd 1997-ben döntött úgy a vállalat, hogy a telephelyet saját tulajdonú képviseletté alakítja. Így a kereskedelmi képviselet idén már 20 eredményes évet tudhat maga mögött Cheshire-ben. A Balluff UK többféle akcióval ünnepli a jubileumot: A jubileumi évet egy belső ünnep vezette be júliusban. A kereskedelmi képviselet saját készítésű videóban mutatta be a vállalat történetét. „Ezenkívül a 20 sikeres év megünneplésére a következő hónapokban 20 ingyenes képzést indítunk ügyfeleink számára, így adjuk tovább a helyszínen szakértő tudásunkat”, mondja John Radford, a brit telephely vezetője.

Az Egyesült Királyság marad az egyik legfontosabb felvevőpiac

Erős ipari szektorával az Egyesült Királyság Németország második legfontosabb kereskedelmi partnere és ezért az érzékelő- és automatizálási specialisták számára is a legfontosabb felvevőpiacok közé tartozik – a Brexit után is. „Az elmúlt 20 év során többszörösen bizonyítottuk, hogy a piac változásaira megfelelő módon és kreatívan reagálunk. Működésünkre különösen az olyan trendek voltak és vannak nagy befolyással, mint a klasszikus ipar visszafejlődése és a digitalizálás”, mondja Radford. „Következetesen igazodunk ügyfeleink szükségleteihez. Ez az alapmagatartás mindig segített abban, hogy eredményesen tudjunk működni a brit piacon.”

John Radford, a brit telephely vezetője
John Radford, a cheshire-i brit telephely vezetője tekint vissza a vállalat történetére.

A kereskedelmi képviselet arra számít, hogy a brexit a font árfolyamának gyengülése miatt kedvezően hat a brit exportra. „Ez jelenleg megrendeléseink számának alakulására is pozitívan hat”, mondja Radford. A munkavállalók szabad mozgásának az Egyesült Királyságra vonatkozó lehetséges megszűnése kihívás elé állítaná a vállalatot. A középvállalat munkatársainak összetétele már jelenleg is igen sokféle: a helyieken és EU-állampolgárokon kívül a Balluff Európán kívülieket is foglalkoztat Északnyugat-Angliában. „Telephelyként a jövőben is bővülni kívánunk. Ezért munkatársainknak vonzó munkaadóként családias munkakörnyezetet kínálunk a jövő egy izgalmas tevékenységi területén”, hangsúlyozza Radford.

Globális berendezkedés

A Balluff telephelye Cheshire-ben
20 éve Nagy-Britanniában: A cheshire-i telephely 1997 óta a Balluff saját tulajdonú képviselete.

A Balluff csoporton belül ebben az évben további telephelyek is jubilálnak. Ugyancsak húszéves jelenlétét ünnepli a Balluff Olaszországban. Még hosszabb történetre tekinthet vissza a vállalat Szingapúrban. A délkelet-ázsiai piacon a Balluff már 25 éve jelen van. Hollandiában, Svédországban és Japánban pedig 15 éves történettel büszkélkedhetnek a képviseletek. A jubileumok nagy száma a vállalat következetes internacionalizálási stratégiájának kifejeződése. „Ügyfeleink közelsége világszerte a célpiacokon fontos versenyelőnyt jelent számunkra”, hangsúlyozza Florian Hermle ügyvezető. „Ugyanis a lehető legjobb szolgáltatást kínáljuk számunkra, kiváló minőségben, rövid szállítási határidőkkel és ügyfélspecifikus megoldások formájában. Helyi erőfeszítéseink és azok eredményei igazolnak bennünket.”

A Balluff vállalat bemutatása

A Neuhausen auf den Fildern községben 1921-ben alapított Balluff 3550 dolgozójával világszerte a kutatás, a minőség és az ágazatokon átívelő tapasztalat mintaképe az ipari automatizálásban. A 4. generációs családi vállalat az érzékelőgyártás és automatizálás piacvezető specialistájaként az átfogó rendszermegoldások nyújtása érdekében az innovatív érzékelési, azonosítási és hálózati technológia és szoftver terén átfogó termékpalettával rendelkezik. 2016-ban a Balluff csoport körülbelül 378 millió euró forgalmat könyvelhetett el. A Neuhausen auf den Fildernben működő központi székhelyen kívül a Balluff gyártó- és fejlesztési telephelyeket tart fenn a világ legkülönbözőbb pontjain, és 37 leányvállalattal rendelkezik világszerte. Ez garantálja az ügyfelek számára a termékek gyors elérhetőségét világszerte, és a helyben biztosított kiemelkedő minőségű tanácsadási és szervizszolgáltatást.