A German Design Award nyertese a Balluff

A German Design Award nyertese a Balluff

Kitüntetés a Balluff új weboldalának

Kitüntetés a Balluff új weboldalának

A Balluff új weboldalával elnyerte a 2018-as German Design Award díjat az „Excellent Communications Design Web” kategóriában.

A Balluff honlapja év eleje óta új külsővel tündököl, és mély benyomást gyakorolt a German Design Award zsűrijére is. „Nagy örömünkre szolgál, hogy internetes megjelenésünk ilyen kedvező fogadtatásra talált, és kitüntetést is kaptunk érte” – nyilatkozta Jakob Böhringer, a Balluff internetes megjelenésért felelős csapatának vezetője. A LINKS DER ISAR digitális ügynökség munkáját dicséri a Balluff új, több képpel, kevesebb szöveggel és integrált webshoppal büszkélkedő internetes felületének elképzelése, dizájnja és megvalósítása. Az oldal fénypontja a termékkínálat, amelynek teljesen új felépítése magában foglalja a kulcs- és központi iparágak átfogó képi megjelenítését, beleértve az alkalmazási példákat is. „Az új weboldal központi gondolata a kínálat erősebb hangsúlyozása és az új termékkeresőnek köszönhető jobb kereshetőség volt” – fejtette ki Böhringer.

A German Design Award innovatív termékeket és projekteket, illetve azok gyártóit és megalkotóit díjazza, amelyek útmutató jelentőségűek a németországi és a nemzetközi tervezési területen.

A Balluff vállalat bemutatása

Az 1921-ben Neuhausen a. d. F. településen alapított Balluff a világszerte dolgozó 3600 munkatársával az innovatív technológia, minőség és az ágazaton túlmutató tapasztalat képviselője az ipari automatizálás területén. A negyedik generációs családi vállalat az érzékelőgyártás és automatizálás piacvezető specialistájaként az átfogó rendszermegoldások nyújtása érdekében az innovatív érzékelési, azonosítási és hálózati technológia és szoftver terén átfogó termékpalettával rendelkezik. 2016-ban a Balluff csoport körülbelül 378 millió euró forgalmat könyvelhetett el. A Neuhausen a. d. F. településen található központi telephely mellett a Balluff világszerte rendelkezik forgalmazással, gyártással és fejlesztéssel foglalkozó telephelyekkel, és 37 leányvállalatán felül 68 országban van további képviselete. Ez garantálja az ügyfelek számára a termékek gyors elérhetőségét világszerte, és a helyben biztosított kiemelkedő minőségű tanácsadási és szervizszolgáltatást.