Ügyfélspecifikus megoldások
Ügyfélspecifikus megoldások

Szakértőink garantálják döntéseinek biztonságát és megkönnyítik a munkáját.

A Balluff közel 2000 termékével rendkívül széles termékpalettával rendelkezik. Szakértőink mindegyiket ismerik. Pontosan tájékoztatást adnak Önnek, hogy melyik érzékelő melyik alkalmazás és milyen feltételek esetén nyújtja a legtöbbet.

Mindegy, hogy új feladatokról van szó vagy már létező alkalmazásokat szeretne optimalizálni – a tapasztalt mérnökeink nyújtotta tanácsadással biztonságossá tesszük döntéseit, értékes időt takarítunk meg, valamint munkáját is megkönnyítjük.

Igény esetén gyakorlati teszteket végzünk, akár a helyszínen is különféle alkalmazási forgatókönyvek felhasználásával. Használja ki szakértelmünket!

Főbb előnyeink

 • teljes körű támogatás a helyszíni tanácsadástól kezdve, a tartozékok kiválasztásán át a beüzemelésig
 • személyes kapcsolattartója a projekt teljes időtartama alatt a rendelkezésére áll, kidolgozott termékáttekintőkkel, különböző megoldási alternatívákkal és javaslatokkal
 • Mintaküldés

  Menjen biztosra – kérjen mintákat tesztre.

  Ha egy érzékelő típust a gépeken előzetesen tesztelni akar, egy meghatározott időszakra örömmel a rendelkezésére tudunk bocsájtani egy mintát.

  Ezáltal különféle alkalmazási eseteket játszhat végig a helyszínen, ilyen módon az alkalmazásoknál mindig biztosra mehet. Egy hívás elegendő – a személyre szabott minta terméket haladéktalanul elküldjük Önnek.

 • Átváltás

  Egyszerűsítse le a logisztikát és használjon mindig csúcstechnikát.

  Egyik érzékelőnk követőjére lenne szüksége? Egységesíteni szeretné berendezéseit? Vagy egyszerűen csak csökkentené a beszállítói számát? A váltásban örömmel a segítségére vagyunk, és megadjuk a szükséges cikkszámokat.

  Így mindent egy helyről szerezhet be, leegyszerűsítheti a logisztikát, műszakilag mindig a csúcson lehet, garantálhatja a hatékonyságot és még versenyképességét is fokozhatja.