Ügyfélspecifikus megoldások
Ügyfélspecifikus megoldások

Testre szabott minőség – az Ön igényeihez igazítva.

Időnként nem elegendő a szabványos megoldás, még ha nagyon magas is a minősége. A Balluff emiatt a már önmagában is átfogó termékportfólióját testre szabott megoldásokkal is kiegészíti, melyek tökéletesen illeszkednek az igényeihez, legyenek azok akár kifejezetten összetettek is.

Ügyfélspecifikus megoldásaink a termékekre, valamint a szoftverek testre szabására is kiterjednek. Ezzel optimalizálhatja folyamatait és berendezéseit.

Főbb előnyök

 • Szoftverek egyedi felhasználói felülettel a nagyobb folyamat biztonságért
 • A termék testre szabása a ház módosításaitól kezdve a tervezésen és előzetes felszerelésen át egészen a programozásig.
 • Egyedi termékek

  Egyedi termékek méretre szabva – az előzetes felszereléstől a tervezésig

  A Balluff minden érzékelője, rendszere és tartozéka igény esetén tökéletesen testre szabottan és a speciális igényeinek megfelelően egyedi felszereltséggel is kapható. Ennek alapja a kivitelezhetőség gyors felmérése, melynek során igényeit pontosan felmérjük és kiértékeljük. Ezen az alapon dönthet arról, hogy szabványos terméket vagy egyedi gyártást igényel-e.

  Kínálatunk a ház egyszerű módosításaitól a tervezésen és az előzetes felszerelésen át egészen a komplex programozásig terjed. Ily módon garantáltan optimális megoldást kap az alkalmazásához. Az üzembe helyezést felgyorsítják az előre felszerelt, az alkalmazáshoz illesztett termékek. Emellett a tesztek során fellépő hibák számát is csökkentheti. Mindez növeli berendezése hatékonyságát.

  Főbb előnyök

  • gyors és transzparens megvalósíthatósági vizsgálat
  • optimális megoldás az alkalmazásához
  • a maximális hatékonyság nyújtotta versenyelőny
 • Egyedi szoftverfelület

  Optimalizálja az ipari RFID használatát egyedi felülettel.

  A kézi eszköz kezelése jelentősen leegyszerűsödik, ha a felhasználói felület speciálisan az alkalmazáshoz van kialakítva. Jelentősen segíti például a használhatóságot, ha minden felhasználó csak a számára fontos adatokat látja.

  Szoftvermérnökeink az igényeit alapos elemzés és tanácsadás után megvalósítják, és a felhasználói felületet egyedi igényeihez hozzáigazítják.

  Ilyen módon a releváns adatokat mindig egy pillanat alatt áttekintheti, adathordozóit pedig gyorsan és egyszerűen írhatja és olvashatja. Emellett a vállalati arculatot is megjelenítheti, és nem kell emiatt az IT-részleggel még egy kört futnia.