Mostoha gyártási környezeti feltételek
Érzékelők mostoha gyártási környezeti feltételekhez

Maximális megbízhatóság kemény ipari környezetben

Az ipari környezetekben gyakran nehezek a körülmények: a magas hőmérsékletek, a hegesztési és fémfreccsenések
vagy a szikraképződés, az ütődések vagy az agresszív hűtő- és kenőanyagok erősen megviselik a használt érzékelőket. Emiatt az ágazat egészében magas műszaki követelmények érvényesek. A Balluff érzékelői pontosan ezekhez a nehéz bevetésekhez lettek tervezve.

Extrém ellenálló

A Balluff érzékelőket saját akkreditált laboratóriumunk a HALT (Highly-Accelerated-Lifetime-Tests) tesztjén kitartóan vizsgáltuk, és már a fejlesztés során is a kemény bevetésekhez optimalizáltuk. A különösen hosszú élettartamú érzékelőink megnövelik a berendezések élettartamát, javítják a rendelkezésre állásukat, és ezáltal csökkentik a költségeket.

Sokoldalú használat

A Balluff az ipar számára megfelelő érzékelők széles választékát kínálja az alkalmazásnak megfelelő kábelekkel és a szükséges tartozékokkal. A kiviteltől függően az összetevőink ellenállnak a hőmérsékletnek, az ütődésnek vagy akár az agresszív közegeknek. Ez az Ön számára maximális rugalmasságot jelent a legkülönfélébb alkalmazásoknál való használat során.

Világszerte engedélyezett

Érzékelőink nemzetközi tanúsítványokkal rendelkeznek és az egész világon kaphatók. Ezen kívül teljes körű támogatást nyújtunk a világ bármely pontján. Személyes tanácsadással, a gyakorlathoz hasonló oktatással és egyedi megoldásokkal.

Érzékelők és tartozékok mostoha gyártási környezeti körülményekhez

Hőálló érzékelők a magas hőmérséklettel szemben

Ellenálló a szikrákkal és a freccsenő fémmel szemben

Robusztus érzékelők ütődések és mechanikai kopás ellen

Agresszív hűtő- és kenőanyagokkal szemben ellenálló érzékelők