Miniatürizálás
Miniatűr érzékelők nagy feladatokhoz

Extra kis beépítési méret szűk viszonyokhoz

Az ipari automatizálás a modulok fokozódó miniatürizálását igényli.Ez pedig kis méretű, könnyű és stabilan működő érzékelőket kíván meg. A Balluff miniatűr érzékelői megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A Mini beépítési forma a maximális teljesítménnyel nagy kialakítási szabadságot biztosít és számos alkalmazást lehetővé tesz. Az Ön számára ez fokozott rugalmasságot jelent.

A Balluff Mini érzékelők minden működési feladathoz elérhetőek: induktív, optoelektronikus, mágneses, kapacitív, valamint ultrahangos. Valamennyi érzékelési technológiánál kompakt induktív csatolók, helytakarékos Feldbus-modulok és RFID-egységek állnak rendelkezésre Mini kivitelben.

Termékkínálatunkban megtalálhatók a Mini-érzékelők és a kompakt csatlakozástechnika. Mindkettő tökéletesen illeszkedik a gyártás automatizálásába. Így például a robotoknál, a gyártósorokban és az anyagmogatásnál a kis súly, a gyors ütemidők kiemelt előfeltétele. Emellett a kompakt forma miatti helytakarékosság egy sűrű beépítésű géptérben a mozgatási feldatok számára több helyet biztosít.

A Balluff Mini érzékelői magas pontossággal rendelkeznek, és nagy megbízhatósággal működnek.

Kompakt és nagy teljesítményű Mini érzékelők

Induktív mini érzékelők

Optoelektronikus Mini érzékelők

Kapacitív Mini érzékelők

Mágneses Mini hengerérzékelők

Ultrahangos érzékelők

Mágneskódolású útmérő rendszer

Ipari RFID a szállítórendszerekhez

Terepi Busz-elosztó és érzékelő gyűjtő hubok

Kompakt induktív csatolók