Werken bij Balluff

Balluff as an employer
Balluff as an employer

We zijn uitgeroepen tot “topwerkgever” en verzekeren de beste condities om in te werken. We gaan graag een hechte, lange termijn relatie aan met onze medewerkers. Een familiebedrijf waarin we een open en coöperatieve managementstijl nastreven met een platte organisatiestructuur. Snelle beslissingen zijn belangrijk voor ons, evenals onderling persoonlijk contact. We stimuleren uitwisseling van kennis en ervaring en promoten dat door bijvoorbeeld het aanbieden van trainingen en diverse activiteiten.

Werkomgeving

Balluff creëert een goede basis om efficiënt te werken met uitstekende voorzieningen. De modernste technologiën in de werkomgeving is even belangrijk voor ons als ruime en lichte werkruimtes met comfortabel meubilair gebaseerd op ergonomie. Elke PC heeft een individuele toegang tot internet en intranet, waardoor actuele informatie snel intern kan worden uitgewisseld.

Activiteiten

Balluff biedt zijn werknemers interessante uitdagingen, die toegespitst zijn op de mogelijkheden van ieders individuele groei. Het werken in teamverband wordt gestimuleerd. Gezamenlijk kunnen goede ideeën uitgroeien tot perfecte oplossingen voor ons, de klant en de markt. Elke werknemer draagt bij aan het succes van ons bedrijf! en hierop zijn wij trots.

Internationale functies

Balluff is een internationaal actief bedrijf met zustervestigingen, vertegenwoordigers en productiefaciliteiten over de hele wereld. Afhankelijk van de functie waarin je werkzaam bent, is het mogelijk om internationaal samen te werken daar waar het nodig is.