Mobility
Mobility

Wij bieden u onze jarenlange ervaring en deskundige partnerschap aan

Balluff staat voor hoogwaardige sensor-, identificatie-, netwerkoplossingen en de bijbehorende software. Dankzij ons uitgebreide assortiment, onze bewezen R&D-knowhow en onze jarenlange ervaring in de automobielindustrie zijn wij voor alle takken en toeleveranciers in de auto-industrie een toonaangevende aanbieder van oplossingen geworden.

Wij kennen alle processen tot in detail: van het stansen, lassen, spuiten, smeden en gieten tot aan de eindmontage. Wij garanderen u een betrouwbare kwaliteitscontrole en zorgen ervoor dat elk proces probleemloos verloopt. Dat geldt niet alleen tijdens de productie, maar zelfs na de fabricage en de montage. Bovendien kunnen wij u garanderen dat elk extern geproduceerd product van hoge kwaliteit en tijdig op de juiste locatie beschikbaar is. Op deze manier ondersteunen wij uw just-in-time-leveringen.

Waar u ook produceert, op onze samenwerking kunt u bouwen. Wij zijn overal ter wereld vertegenwoordigd. En onze sensoren, systemen, en netwerk- en verbindingstechniek zijn internationaal goedgekeurd en gecertificeerd.

Automobielindustrie - efficiëntie en kwaliteit tot seriegrootte 1 (pdf-bestand)
Auto-interieur
Auto-interieur – Just-in-time levering gegarandeerd
Bandenindustrie
Bandenindustrie
Gieterij
Gieterij – Uit één stuk
Powertrain
Powertrain – Kwaliteit zonder compromissen
Perserij
Perserij – Geroutineerd en volledig
Carrosseriebouw
Carrosseriebouw – Nauwkeurig - met meetbare efficiëntie
Paintshop
Paintshop – Flinterdunne perfectie in kleur en glans
Eindmontage
Eindmontage – Alles onder controle
New Energy Vehicle
New Energy Vehicle – Innovatief denken gewenst