Stap voor stap naar de fabriek van de toekomst

Met de slimme oplossingen van Balluff legt u de basis voor de fabriek van de toekomst. Met Balluff realiseert u stap voor stap 'smart manufacturing', dat wil zeggen slimme productie. Want wij begeleiden u op professionele wijze naar de digitale wereld.

De spil van de fabriek van de toekomt is slimme communicatie waarbij gegevens van de machines en de productielijn doorgegeven worden en op een centrale plaats beschikbaar gesteld worden voor verdere verwerking. De informatie die dit oplevert, kan op alle productieniveaus gebruikt en via de cloud zelfs over de grenzen van de fabriek heen gebruikt worden. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit, hoge efficiency en een buitengewone productiviteit. Met de digitale communicatiestandaard IO-Link bieden wij u de sleutel hiertoe. IO-Link is eenvoudig, storingsvrij en bidirectioneel. Met slimme communicatie via IO-Link krijgt u eenvoudig toegang tot het 'Industrial Internet of Things' (IIoT).

We bieden u deskundige ondersteuning, of het nu gaat om slimme communicatie via IO-Link of uitgebreide transparantie via traceerbaarheid. We garanderen u geautomatiseerd asset management, efficiënte robotinstallaties en betrouwbare condition monitoring.

Met onze oplossingen vergroot u de beschikbaarheid van machines, minimaliseert u de downtime en waarborgt u de productkwaliteit. U bent verzekerd van een optimaal productieproces en u gaat het pad op van de moderne en flexibele productie van de slimme fabriek. Stel u op de hoogte.