Industriële beeldverwerking – complete oplossingen van één leverancier

Zonder de industriële beeldverwerking is moderne, flexibele productie vandaag de dag nauwelijks denkbaar. Want Machine Vision waarborgt de productkwaliteit en ondersteunt efficiënte productieprocessen. Zo kunnen onze camera's bijvoorbeeld worden gebruikt voor het controleren van de kwaliteit en positie van werkstukken. En net als bijvoorbeeld identificatiesystemen bieden ze betrouwbare oplossingen voor identificatie.

Vision Solutions – Het eenvoudige concept voor industriële taken (pdf-bestand)

De gegevens die uit verschillende toepassingen afkomstig zijn, zorgen voor transparantie bij uw productie en ondersteunen u bij het nog efficiënter maken van uw productieprocessen. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor de beeldverwerking: Vision-sensoren, handscanners, camera's met geïntegreerde software, bijbehorende objectieven en de verlichting. En de bijpassende verbindings- en netwerktechnologie is uiteraard ook verkrijgbaar bij ons. Complete oplossingen, alles van één leverancier en nauwkeurig afgestemd op uw behoeften.

Balluff - contact

Contact

Het eenvoudige concept voor alle industrietaken

De Vision Solutions BVS van Balluff zijn veelzijdig inzetbaar en geven u de mogelijkheid om praktisch elke taak uit te voeren. Want het toepassingsspectrum van ons portfolio voor industriële beeldverwerking loopt van controle van de positie, grootte, stand en afstand van het object tot controle van de volledigheid en het lezen en verifiëren van tekst. Bovendien kunnen met oplossingen van Machine Vision afzonderlijke werkstukken worden getraceerd en dankzij visuele kwaliteitscontroles complete productiefasen worden gecontroleerd.

Het bijzondere daarbij: Machine Vision va Balluff is eenvoudig te bedienen: of het nu gaat om industriële camera's, Smart Cameras, Vision-sensoren of om onze handscanner.

Fouten vroegtijdig herkennen

Met Machine Vision kunt u de bewerkingsstatus en mogelijke fouten vroegtijdig identificeren en dus sneller corrigeren. Dat beperkt het aantal partijen dat uitvalt en levert een besparing op de productiekosten op. Bovendien stabiliseren onze camera's het gehele productieproces omdat alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor de besturing via het procesnetwerk lopen. Alle overige gegevens worden via een afzonderlijk Gigabit- Ethernet-netwerk gestuurd. Dankzij de minimale gegevensbelasting gebruikt u met camera's van Balluff een volledig beschermd en stabiel procesnetwerk.

Wat we u te bieden hebben

  • Camera's met geïntegreerde software en geschikte objectieven en verlichting
  • Eenvoudige bediening met toegang via de webbrowser, met overzichtelijke bedieningssoftware, gebruikersbeheer en intelligente hulpmiddelen gereedschappen
  • Online-help en handboeken rechtstreeks geïntegreerd in de gebruikersinterface - altijd up-to-date
  • Vision-sensoren voor uw individuele taken met maximaal 20 inspecties die kunnen worden opgeslagen en een positieherkenning van 360°
  • Industriële handhelds in een compacte behuizing voor betrouwbaar lezen van 1D- of 2D-, evenals gestapelde codes bij maximale bewegingsvrijheid