Aangesloten Schimmel-ID
Aangesloten Schimmel-ID

De eenvoudige invoer in digitaal gereedschapsgegevensbeheer

Connected Mold-ID is een software voor het netwerken van alle Mold-ID-systemen. Hierdoor kunnen alle gegevens van de spuitgietmatrijzen worden vastgelegd in een centrale database, die via RFID met Mold ID wordt vastgelegd.

In de browserapplicatie kunt u uw gereedschapsvoorraad, alle gereedschapsdetails en de gehele historie met alle gedocumenteerde gebruiksmogelijkheden in het machinepark bekijken. U kunt ook de status van het onderhoud bekijken.

Met Connected Mold-ID kan elk gereedschap, afhankelijk van de staat waarin het verkeert, worden bewerkt in plaats van preventief onderhoud. Dit toestandsafhankelijk onderhoud maakt een optimaal gebruik van het gereedschap mogelijk. Connected Mold-ID maakt transparantie mogelijk, ondersteunt uw planning en garandeert u een continue procesbewaking. Dit zijn allemaal factoren van intelligente productie en een stap in de richting van de fabriek van de toekomst.

uw voordelen

  • goedkope en eenvoudige invoer in digitaal gereedschapsbeheer
  • documentatie van de levenscyclus van het gereedschap en registratie van productiecycli via een autonoom systeem
  • in plaats van verlies van informatie, hoge gegevensbeveiliging: alle gegevens direct beschikbaar op de matrijs en in de database, toegang via standaard webbrowser
  • optimale matrijswijzigingen door visualisatie van inspectie-intervallen op het systeem en in de software
  • efficiënt matrijsmanagement - continue procesbewaking en -planning, da Overzicht van de volledige matrijsinventaris, matrijsdetails en machines in browserapplicatie
  • Netwerk van alle matrijs-ID-systemen en registratie van spuitgietgegevens in centrale database op interne server (on-premise oplossing)

Documenten

Aangesloten Mold-ID - Registratie van matrijsgegevens met RFID

Kunststoffen, rubber en banden