Gereedschapscodering
Gereedschapscodering

Alle relevante gereedschapsgegevens opslaan en op elk moment oproepen

Industrial RFID-systemen van Balluff maken analyses mogelijk die voor precieze kostenberekeningen en een modern kwaliteits- en gereedschapsmanagement onmisbaar zijn.

Alle relevante gereedschapsgegevens, zoals nummers, afmetingen en standtijden worden betrouwbaar opgeslagen. En ze zijn altijd beschikbaar. Hiermee vereenvoudigt een Industrial RFID-ondersteund gereedschapsmanagement het databeheer, verhoogt het de kwaliteit van het productieproces en het rendement. Onze krachtige Industrial RFID-systemen zijn robuust en ongevoelig voor weersinvloeden, extreem betrouwbaar en bedrijfszeker, vooral in ruwe industriële omgevingen van de gereedschapsmachine. Dit garandeert zijn inductief werkingsprincipe.

Om voor uw eisen individuele oplossingen te bieden, beschikt u over verschillende gegevensdragers, lees-/schrijfkoppen, processoren en accessoires. Selecteer functies volgens uw specifieke wensen. En profiteer bovendien van de eenvoudige integratie van de systemen.

Uw voordelen

Het gereedschapsmanagement met Industrial RFID biedt uitgesproken vele voordelen in vergelijking met het conventionele gereedschapsbeheer zonder Industrial RFID.

De bijzonderheden

  • hoge beschikbaarheid van de machines
  • groter rendement
  • comfortabel en absoluut betrouwbaar bewaren van de gereedschapsgegevens
  • eenvoudige integratie in het gereedschap
  • onmiddellijk inzetbaar

1. Gereedschapsmachine

Door betrouwbare, duidelijke toewijzing in het gereedschapsmagazijn profiteert u van een hogere beschikbaarheid van uw machines. Alle gereedschapsgegevens zijn geregistreerd en worden automatisch in het installatiegeheugen overgenomen. Gegevens worden hierdoor niet verkeerd ingevoerd of zelfs vergeten.

2. Standtijdcontrole

Het exact inventariseren reduceert het gereedschapsbestand en biedt een groot besparingspotentieel. Het precies traceren van de gereedschappen in het arbeidsproces garandeert het efficiënt gebruik van het gereedschap. U profiteert van maximale kwaliteit omdat gereedschappen just in time nageslepen of vervangen worden. Dit allemaal verhoogt uw rendement.

3. Gereedschapsmeting

Het bewaren van de gereedschapsgegevens is comfortabel en absoluut betrouwbaar. Alle gegevens worden contactloos op een direct in de gereedschapshouder ingezette gegevensdrager opgeslagen. Invoerfouten zijn op deze manier uitgesloten. De gereedschapsgegevens zijn vast en duidelijk met het gereedschap verbonden.

4. Nieuw gereedschap

Wij bieden bevestigingshouders voor alle gangbare gereedschapshouders.

5. Gereedschapsmagazijn

De gereedschappen staan onmiddellijk ter beschikking. Hierdoor kunnen ze optimaal gebruikt worden. De opgeslagen gegevens zijn volledig, foutloos en altijd oproepbaar.

Aanverwante onderwerpen

Mold-ID Hoogste efficiëntie in de kunststofindustrie

Kwaliteitswaarborging Fouten voorkomen in het productieproces

Downloads

Traceability in Manufacturing

Powertrain Assembly

Tool Identification and Workpiece Tracking

Product Catalog