Packaging in de levensmiddelenindustrie

Hoge hygiënische normen gegarandeerd

In de levensmiddelenindustrie gelden strenge hygiënische en kwaliteitsvoorschriften. Alleen wanneer deze hoge normen al in de machinebouw rekening wordt gehouden, kan de gewenste hoge kwaliteit van het eindproduct worden bereikt. Balluff biedt flexibel inzetbare sensoren en systeemoplossingen voor de hygiënische toepassingen, welke juist bij robuuste toepassingsomstandigheden de hoogste betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen.

> Productzoeker

Melkverwerking

In de melkverwerkende industrie gelden strenge hygiënische en kwaliteitsvoorschriften. Juist daarom is een realtime en transparante productie met modulair opgebouwde productielijnen voor een efficiënte productie een absolute must. Alleen zo kunnen de traceerbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd worden. Met ons omvangrijke productportfolio lukt het, uw installaties en machines optimaal op de eisen van uw klanten af te stemmen.

Voertuigidentificatie
Kleuretiketherkenning
Objectdetectie tijdens de productie
Controle aanwezigheid v. de verpakking v. betrouwbaar afvul.
Niveaucontrole in yoghurt-tank

Vleesverwerking

Ook in de vleesverwerkende industrie heeft de hygiëne de hoogste prioriteit. Alleen wanneer de hygiënische normen al bij de machinebouw worden aangehouden, kan de gewenste hoge kwaliteit van het eindproduct bereikt worden. We bieden u een breed pakket sensoren voor hygiënische toepassingen die ook bij robuuste toepassingsomstandigheden de hoogste betrouwbaarheid garanderen.

Positieherken. hygiënische toepassingen
Niveaucontrole in menger/vleesmolen
Detectie PDF417-codes van de aangeleverde grondstoffen