Oplossingen voor de verpakkingsindustrie

Exact passend en efficiënt tot omvang 1

Van verpakkingsmachines wordt absolute precisie en grote flexibiliteit verlangd. En dit zowel bij grote aantallen als in kleine series tot zelfs een omvang van 1.

Bij bieden u onze professionele ondersteuning. Bij frequentie formaatwisselingen, de betrouwbare materiaalstroom met track-and-trace of de correcte behandeling van verschillende pakketten en verpakkingsmaterialen. Met Balluff sensor- en systeemoplossingen bereikt u betrouwbaar uw gewenste flexibiliteit en snelheid.

> Productzoeker

Slangzak/ en kartonverpakkingsmachines

Bij slangzak/ en kartonverpakkingsmachines heerst een grote verscheidenheid, die vraagt om maximale flexibiliteit. De machines produceren de meest uiteenlopende zak/ en verpakkingsvormen. Want steeds weer nieuwe verpakkingsconcepten moeten de aandacht van de consument trekken. De partijgrootten worden daardoor steeds kleiner waardoor steeds meer formaatwisselingen optreden. Met producten van Balluff realiseert u betrouwbaar de vereiste flexibiliteit en snelheid.

Baanrandbesturing
Rolbesturing
Transparante foliedetectie
Diameterbewaking van folierollen
Herkenning van drukmarkeringen
Toegangscontrole
Correcte toevoer van de blister-stapels
Formaatverstelling
Code-- en tekstdetectie op verpakkingen

Palletiseer- en depalletiseermachines

Het palletiseren en depalletiseren van kisten en kartonnen dozen vraagt om absolute nauwkeurigheid en grote flexibiliteit. Tegelijkertijd moeten zo groot mogelijke aantallen worden verwerkt. Maak gebruik van de professionele ondersteuning van Balluff. Bij de betrouwbare materiaalstroom met track-and-trace, de correcte behandeling van de meest uiteenlopende pakketten of bij de betrouwbare omgang met het verpakkingsmateriaal. Tegelijkertijd zorgen onze sensoren voor het exact positioneren en dus voor een probleemloos verpakkingsproces.

Exacte positionering van wikkelstretchfolie
Controleren van stapelhoogte op de pallet