Balluff op de vakbeurs Empack 2016

Balluff op de vakbeurs Empack 2016

12, 13 & 14 April | Jaarbeurs, Utrecht

Het succes van Empack ´s-Hertogenbosch heeft er toe geleid dat sinds dit jaar Empack, na het wegvallen van Macropak, de enige Nederlandse verpakkingsbeurs is. Voor een optimale landelijke dekking vindt Empack vanaf 2016 in de even jaren in Utrecht plaats en in de oneven jaren in ‘s- Hertogenbosch. Empack 2016 vindt plaats op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 april in de Jaarbeurs te Utrecht.

Op deze beurs laten wij zien dat Balluff een belangrijke plaats inneemt binnen de verpakkingsindustrie:

De verpakkingsindustrie stelt hoge eisen. Er zijn veelzijdige behoeften die op elkaar afgestemd moeten worden; doelstellingen van de mechanische engineers, producenten, dealers en eindgebruikers. Wereldwijd kan de verpakkingsmarkt ook per regio verschillen. Daar komt bij dat er strikte hygiënevoorschriften kunnen zijn, evenals voortdurend veranderende verpakkingsconcepten die frequente formaatveranderingen met zich meebrengen.

Om deze uitdagingen de baas te kunnen zijn, biedt Balluff passende oplossingen in de vorm van sensoren, systemen en netwerk- en verbindingstechnieken. Geschikt voor deze gehele bedrijfstak. Of het nu gaat om primaire verpakkingen (zoals blikjes, flessen, flacons, tubes of blisterverpakkingen), secundaire verpakkingen (zoals pakketten, kratten en boxen) of om eindverpakkingen (zoals pallets). Balluff wordt toegepast in elk van deze bedrijfstakken en binnen elke productgroep. Te denken aan voedingsmiddelen, dranken, cosmetica, pharmaceutica, medische appartuur, elektronische apparatuur, huishoudmiddelen etc.

U bent van harte welkom op onze stand D223, Hal 2.