Michael Unger, manager van het jaar

Michael Unger, manager van het jaar

Woordvoerder van de Balluff-directie ontvangt een onderscheiding

Neuhausen a. d. F.: Michael Unger, technisch directeur en woordvoerder van de directie bij Balluff, heeft de onderscheiding „Manager van het jaar“ van het tijdschrift Markt&Technik in de categorie sensoren ontvangen.

„Ik ben heel blij met deze onderscheiding en deze waardering voor de verdere ontwikkeling van onze onderneming. De prijs bevestigt onze niet-aflatende inzet voor de groei van de onderneming om de internationaal sterke positie van Balluff GmbH in de industriële automatisering te vergroten“, verklaart Michael Unger.

Michael Unger is sinds 1991 bij Balluff werkzaam. In 1999 nam hij als directeur de algehele verantwoordelijkheid over voor de technische afdelingen, met name voor het wereldwijde productie- en logistieknetwerk van de Balluff-groep. Sinds 2009 is Michael Unger woordvoerder van de directie en completeert met Florian Hermle en Katrin Stegmaier-Hermle de directie van de familieonderneming in de 4e generatie.

Michael Unger
Directeur Michael Unger van Balluff werd in de categorie sensoren als „Manager van het jaar“ onderscheiden.

Waarden zoals betrouwbaarheid, duurzaamheid, kwaliteit alsook openheid en vooruitgang zijn kenmerkende aspecten van de ondernemingscultuur bij Balluff en dragen in belangrijke mate bij aan het economisch succes van de familieonderneming. Balluff verenigt zo traditie met het kosmopolitisch karakter, de innovatie en toekomstgerichtheid van een global player.

De onderscheidingen „Manager van het jaar“ worden in diverse categorieën en branches door de lezers van het vaktijdschrift Markt&Technik toegekend. Meer dan 7.000 lezers hadden dit jaar online gestemd op de topmanagers uit de elektronicabranche.

Over de onderneming Balluff

<p>Balluff werd in 1921 in Neuhausen auf den Fildern opgericht en staat met zijn 3.000 medewerkers wereldwijd garant voor innovatieve techniek, kwaliteit en maximale klantgerichtheid. De familieonderneming biedt als vooraanstaande aanbieder voor de industriële automatisering een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sensoren en systeem- en klantspecifieke oplossingen aan. In 2015 realiseerde Balluff GmbH een omzet van ca. 366 miljoen euro. Naast de centrale vestigingsplaats in Neuhausen auf den Fildern beschikt Balluff overal ter wereld over productie- en ontwikkelingslocaties en is in 68 landen met vestigingen en vertegenwoordigingen aanwezig. Hierdoor is de klant verzekerd van een snelle en wereldwijde beschikbaarheid van de producten en kan hij ter plaatse een beroep doen op een hoge kwaliteit van advisering en dienstverlening.</p>