Nieuwe Balluff merkprofilering

Nieuwe Balluff merkprofilering

Open, modern en toekomstgericht

Nieuw logo van Balluff

Neuhausen a. d. F.: Continue vooruitgang geheel ten dienste van de klant – daarnaar streeft de familieonderneming Balluff. De nieuwe merkprofilering en de aangepaste slogan onderstrepen dit streven visueel en communicatief.

Met de ervaring die in vier generaties is opgedaan, ontwikkelt de familieonderneming toekomstgerichte sensoroplossingen, netwerk- en identificatiesystemen en is als enabler voor Industrie 4.0 veel meer dan alleen maar een fabrikant van sensoren. Het devies van de onderneming houdt rekening met deze groei: Uit „sensors worldwide“ wordt „innovating automation“.

innovating automation

„Onze nieuwe profilering sluit precies bij dit streven aan. Met de invoering van de nieuwe merkprofilering laten wij in alle richtingen zien dat Balluff zich ook in de presentatie van de onderneming consequent verder ontwikkelt“ verklaart directeur Florian Hermle. Als partner willen wij met innovatieve oplossingen onze klanten begeleiden en ervoor zorgen dan hun automatisering vooruitgang boekt. Wij zijn al enige tijd met succes deze weg ingeslagen. Traditionele waarden zoals duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons hierbij als familieonderneming belangrijk. We streven er steeds naar om onze klanten wereldwijd een optimale advisering en service te garanderen. Continuïteit en toekomstontwikkelingen worden daarbij gewaarborgd door waarden als openheid en vooruitgang.“

De moderne, dynamische en duidelijk gestructureerde merkprofilering vormt een consequente afspiegeling van de ondernemingswaarden.

Vooral de normen openheid, engagement en vooruitgang worden duidelijker herkenbaar gemaakt en in de profileringselementen tot uitdrukking gebracht.

In de traditie van Balluff zijn de waarden duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van grote betekenis. Het Balluff-logo houdt daarom vast aan de fundamentele waarden en blijft open op de toekomst gericht.

De slogan „innovating automation“ wordt door een lijn en een punt steeds in verbinding gebracht met producten en oplossingen en benadrukt nog eens de betekenis van partnerschap voor Balluff.

Over de onderneming Balluff

Balluff werd in 1921 in Neuhausen auf den Fildern opgericht en staat met zijn 3000 medewerkers wereldwijd garant voor innovatieve techniek, kwaliteit en maximale klantgerichtheid. De familieonderneming biedt als vooraanstaande aanbieder voor de industriële automatisering een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sensoren en systeem- en klantspecifieke oplossingen aan. In 2015 realiseerde Balluff GmbH een omzet van ca. 366 miljoen euro. Naast de centrale vestigingsplaats in Neuhausen auf den Fildern beschikt Balluff overal ter wereld over productie- en ontwikkelingslocaties en is in 68 landen met vestigingen en vertegenwoordigingen aanwezig. Hierdoor is de klant verzekerd van een snelle en wereldwijde beschikbaarheid van de producten en kan hij ter plaatse een beroep doen op een hoge kwaliteit van advisering en dienstverlening.