Corona virus statement (datum : 27 mei 2020)

Kontakt
Kontakt

Beste klant,

Momenteel zijn er geen vertragingen op leveringen door de Corona pandemie bij Balluff.
Onze productie, logistiek en leveranciersnetwerk zijn nog steeds stabiel. Ook onze transportroutes lopen gewoon door.

We hebben vroegtijdig maatregelen genomen om de medewerkers van onze organisatie te beschermen. Om de contactmogelijkheden te minimaliseren, is waar mogelijk mobiel werk opgezet.
Onze medewerkers in productie en logistiek werken volgens strikte richtlijnen en volgens de suggesties van het Duitse Robert Koch Instituut *, in afzonderlijke groepen en in ploegendienst. Ze dragen met grote toewijding bij aan het behoud van ons vermogen om te leveren met dezelfde hoge Balluff-kwaliteit als gewoonlijk.

Samen met de bescherming van onze werknemers is het behouden van ons vermogen om te leveren ons hoogste doel. Wees er zeker van dat we alles doen wat in onze macht ligt en vertrouw op ons vermogen om in deze situatie te presteren.

Indien deze leveringen kritisch worden zullen wij u proactief benaderen en u informeren over de status van uw order.

Sinds het begin van de COVID-19-crisis volgt en evalueert een taskforce binnen Balluff de algehele situatie. Het volgt dagelijks de beoordelingen en aanbevelingen van het Robert Koch Instituut en de overheid en onderzoekt mogelijke effecten op onze toeleveringsketens.

Leveringen tussen onze productielocaties en van de wereldwijde distributiecentra in Hong Kong en Neuhausen naar de lokale distributiecentra zijn momenteel ononderbroken.

Zoals de afgelopen weken en dagen hebben laten zien, ontwikkelt de situatie zich zeer dynamisch. Deze dynamiek komt tot uiting in onze eigen supply chains en die van onze leveranciers. We volgen de aanvoer van materialen op de voet en onderzoeken geschikte alternatieven, bijvoorbeeld door de productie te verplaatsen tussen onze productielocaties. We hebben echter geen invloed op de toeleveringsketens van onze leveranciers.

Mochten productiebeperkingen optreden bij Balluff vanwege het coronavirus en als dit resulteert in een vertraagde aflevering, dan zal Balluff het uitbreken van de ziekte, die door de WHO wordt geclassificeerd als een internationale noodsituatie voor de gezondheid, als een geval van overmacht of als een onvoorzienbaar geval, beoordelen. onvermijdelijke en buitengewone gebeurtenis buiten onze controle die de omstandigheden ernstig verandert na het sluiten van het contract dat de basis van het contract is geworden.

Zelfs als onze buitendienst in sommige landen momenteel niet in staat is om persoonlijk klantbezoeken af te leggen, zullen we u de best mogelijke ondersteuning bieden via telefoon, e-mail en videoconferentie. Ons lokale verkoopkantoor is ook bereikbaar via de normale telefonische en mail kanalen en zal u uiteraard blijven adviseren over producten en technische vragen. Bovendien staat onze webshop 24/7 voor u klaar.

Dit is voor iedereen een moeilijke tijd en wij hopen dat u vooral gezond blijft. We kijken er alvast naar uit om u weer persoonlijk te ontmoeten!

Het Balluff BV team

 

* Het Duitse Robert Koch Instituut (RKI) is de centrale wetenschappelijke instelling van de regering op het gebied van biomedische geneeskunde. Het is een van de belangrijkste instanties voor de bescherming van de volksgezondheid in Duitsland.