Klantspecifieke oplossingen
Klantspecifieke oplossingen

Onze specialisten besparen u uw kostbare tijd door u te ondersteunen omtrent uw technisch vraagstuk.

Balluff levert een zeer breed productenpakket van zo’n 2000 producten, elk op zich geschikt voor de meest extreme omgevingen ongeacht welke omstandigheid. Onze mensen zijn hier bekend mee en zij zijn in staat u exact te vertellen welke sensor het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing.

Wilt u een nieuwe applicatie opbouwen of een bestaande applicatie optimaliseren? Met behulp van het advies van onze ervaren engineers heeft u beslissingszekerheid, bespaart u kostbare tijd en vergemakkelijkt u uw werk.

Wenst u een applicatie op voorhand te testen aan de hand van een praktijktest, zij het op onze Balluff vestiging of bij u op locatie? Wij staan voor u klaar!

De belangrijkste voordelen

 • Deskundige ondersteuning van A tot Z
 • Overzichtelijke documentatie van alle uitgewerkte voorstellen voorzien van productinformatie, eventuele alternatieven en aanbevelingen van één aanspreekpunt gedurende het gehele traject.
 • Sample levering

  Ga voor zekerheid: vraag een sample voor uw testopstelling aan.

  Wanneer u een bepaald type sensor vooraf op uw machine wilt testen, dan stellen wij graag gedurende een bepaalde periode een sample ter beschikking.

  Zo kunt u verschillende proefopstellingen ter plaatse uitvoeren, zodat u op voorhand zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wilt u hier gebruik van maken? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op om een demo levering aan te vragen.

 • Altijd up-to-date

  Vereenvoudig uw supply chain en blijf altijd up-to-date op gebied van de technologische ontwikkelingen.

  Zoekt u een opvolger van een van onze sensoren? Wilt u uw voorraad standaardiseren of eenvoudigweg het aantal leveranciers terugbrengen? Wij nemen het uitzoekwerk graag voor u uit handen en bieden u geheel vrijblijvend de passende oplossing aan.

  Op deze manier heeft u één leverancier, vereenvoudigt u uw supply chain en blijft u altijd op de hoogte van de technologische ontwikkelingen. Daarnaast waarborgt u efficiëntie en verbetert u bovendien ook nog uw concurrentiepositie.