Klantspecifieke oplossingen
Klantspecifieke oplossingen

Kwaliteit op maat – afgestemd op uw wensen.

Niet altijd is een standaardoplossing toereikend, ook al is deze van nog zo'n hoge kwaliteit. Daarom levert Balluff naast een al zeer breed product- en dienstenportfolio ook op maat gesneden oplossingen welke ongeacht de complexiteit exact voldoen aan uw wensen.

Onze klantspecifieke oplossingen omvatten zowel producten als gebruikerssoftware op maat. U haalt hiermee het optimale uit uw installaties.

De belangrijkste voordelen

 • Software met een klantspecifieke gebruikersinterface voor meer proceszekerheid
 • Productmodificaties van aanpassing van een behuizing tot aan complexe softwareprogrammeringen.
 • Maatwerkproducten

  Specifieke producten op maat: van conceptfase tot en met de uiteindelijke implementatie, service en onderhoud

  Alle sensoren, systemen en accessoires van Balluff krijgt u, indien gewenst, aangepast en geproduceerd gebaseerd op uw specifieke wensen en eisen. Het uitgangspunt daarvoor is een adequate inschatting van de haalbaarheid, waarbij wij uw wensen nauwkeurig toetsen. Op basis daarvan bent u in staat een gedegen keuze te maken om een standaardproduct of een op maat gemaakte oplossing toe te passen.

  De mogelijkheden hierin variëren van een kleine aanpassing van een behuizing tot aan complexe softwareprogrammeringen. Zo krijgt u gegarandeerd de optimale oplossing voor uw applicatie. Uw inbedrijfstellingen zullen dankzij de naar wens afgestemde producten sneller verlopen. Tevens kunnen duurtesten om onverhoopte fout gerelateerde machinestops te ondervangen u bespaard blijven. Op deze manier maximaliseert u de efficiency van uw toepassing.

  De belangrijkste voordelen

  • Snelle en transparante haalbaarheidsanalyse
  • De optimale oplossing voor uw applicatie
  • Concurrentievoordelen dankzij maximale efficiency
 • Gebruikerssoftware op maat

  Optimaliseer uw gebruik van industriële RFID met een op maat gemaakte software applicatie

  De bediening van uw handheld wordt duidelijk eenvoudiger, wanneer de gebruikersinterface speciaal voor uw toepassing is ontworpen. Op deze manier neemt het gebruikersgemak toe, wanneer elke gebruiker alleen de voor hem relevante gegevens krijgt weergegeven.

  Onze software-ingenieurs implementeren uw wensen op basis van een gegronde analyse en optimaliseren de gebruikersinterface specifiek voor uw applicatie.

  Zo heeft u in één oogopslag altijd de beschikking over de voor u relevante gegevens en kunt u uw RFID datadrager sneller en eenvoudiger schrijven en uitlezen. Tegelijkertijd implementeert u op deze manier ook uw eigen Corporate Identity in de software en hoeft u daarvoor niet terug te vallen op uw eigen IT-afdeling.