Workshops
Workshops

Maak gebruik van de gefundeerde kennis van de fabrikant. En profiteer van toepassingszekerheid.

Om optimaal aan de eisen van uw toepassingen tegemoet te kunnen komen, krijgt u in onze workshops praktijkgerichte kennis van de fabrikant. In kleine groepen leert u concreet hoe de sensoren en systemen het best te gebruiken, of het nu om de principes van de sensortechniek en de keuze van het juiste werkingsprincipe gaat, om toepassingsmogelijkheden en gebruik van de Vision-sensor of om opties die IO-Link u biedt. Breng hiervoor gewoon uw toepassing mee. We zorgen samen voor een oplossing. In de workshop of ook bij u ter plaatse.

Naast praktische knowhow verwerft u in onze trainings ook gefundeerde theoretische basiskennis: van de constructieve planning over de eenvoudige parametrering tot beproefde tips en trucs. Zo creëert u uitstekende voorwaarden voor een hoge toepassingszekerheid en een verhoogde productiviteit. Maak daarom voor meer efficiëntie gebruik van de kennis van de fabrikant.

Uw voordelen

  • Hoog praktijkaandeel: direct toepassingen en verdiepen van wat geleerd is
  • Grote efficiëntie: leren in kleine groepen door beperkt aantal deelnemers
  • Nauw contact met gebruiker: beoordelen en oplossen van uw concrete wensen
CursustypeThemaDetail
Seminarie Deskundig sensorgebruikWerkingsprincipes selecteren, sensoren deskundig inbouwen en de betrouwbare werking van uw toepassing garanderen.
WorkshopVision-sensorMet een beeldverwerkende sensor productiekwaliteit in drie stappen garanderen.
BasiscursusWeg- en afstandsmetingZo meet u precies en slijtvrij.
WorkshopVision-sensor IdentDe meest verschillende datamatrixcodes met een beeldverwerkende sensor betrouwbaar herkennen.
BasiscursusRFIDDe juiste gegevens op het juiste moment op de juiste plaats.
BasiscursusIndustrial Networking met IO-LinkSignalen intelligent en voordelig managen.