Ruwe productieomstandigheden
Sensoren voor ruwe productieomstandigheden

Maximale betrouwbaarheid bij zware industriële toepassingen

In de industriële omgeving heersen vaak zware omstandigheden: hoge temperaturen, las- en metaalspetters of vonkenregen, stoten of agressieve koel- en smeermiddelen zijn een zware belasting voor de sensoren. In al deze branches gelden daarom hoge specifieke technische eisen. Sensoren van Balluff zijn precies voor deze zware omstandigheden ontworpen.

Extreem robuust

Balluff sensoren worden onderworpen aan de HALT test (Highly-Accelerated-Lifetime-Test) en in ons eigen geaccrediteerd laboratorium grondig getest en reeds tijdens de ontwikkeling voor zware toepassingen geoptimaliseerd. Onze bijzonder duurzame sensoren verhogen de levensduur, garanderen maximale beschikbaarheid van de installaties en dragen zo bij aan een verlaging van de kosten.

Veelzijdig inzetbaar

Balluff biedt u een groot scala aan industriële sensoren met voor elke toepassing aangepaste kabels en passende accessoires. Afhankelijk van de uitvoering zijn onze componenten temperatuurvast of schokbestendig en bestand tegen agressieve media. Dat betekent voor u maximale flexibiliteit in het gebruik voor de meest verschillende toepassingen.

Wereldwijde vergunning

Onze sensoren zijn internationaal goedgekeurd en werelwijd beschikbaar. Daarnaast bieden we u uitgebreide ondersteuning over de hele wereld. Met persoonlijk advies, praktijktrainingen en individuele oplossingen.

Sensoren en accessoires voor ruwe productieomstandigheden

Hittebestendige sensoren bij hoge temperaturen

Bestand tegen vonkenregen en metaalspetters

Robuuste sensoren tegen schokken en mechanische slijtage

Robuuste sensoren tegen agressieve koel- en smeermiddelen