Miniaturisering
Miniatuursensoren voor grote taken

Extra kleine maten voor krappe omstandigheden

De industriële automatisering vereist een toenemende miniaturisering van componentopstellingen.Dit vereist zo klein en licht mogelijke componenten die toch ook krachtig zijn. Miniatuursensoren van Balluff voldoen aan deze eisen.

Door mini-ontwerpen met de hoogste prestaties bieden zij een grote constructievrijheid en zijn er aanzienlijk meer toepassingen mogelijk. Voor u betekent dit: extra flexibiliteit.

Balluff biedt u minisensoren in verschillende werkingsprincipes: inductief, opto-elektronisch, magnetisch, capacitief en ultrasoon. Voor elke sensortechnologie zijn compacte inductieve koppelaars, ruimtebesparende veldbusmodules en RFID in miniversies beschikbaar.

Ons assortiment omvat minisensoren en compacte aansluittechniek. Beide zijn uitstekend geschikt voor de fabrieksautomatisering. In de robotica, in productielijnen of in de handling bijvoorbeeld is een gering gewicht een essentiële voorwaarde voor snelle cyclustijden. De ruimtebesparing die dankzij compacte ontwerpen in een volgepakte machineruimte onstaat, biedt u bovendien meer armslag.

Miniatuursensoren van Balluff garanderen een hoge precisie en zorgen voor de nodige betrouwbaarheid.

Compacte en krachtige minisensoren

Inductieve minisensoren

Opto-elektronische minisensoren

Capacitieve minisensoren

Magneetveld sensoren voor pneumatiek cilinders

Ultrasone sensoren

Magneetgecodeerd lengtemeetsysteem

Industrial RFID voor transfersystemen

Veldbusverdeler en sensorhubs

Compacte inductieve koppelaars