Michael Unger vald till årets chef

Michael Unger vald till årets chef

Talesperson för Balluffs företagsledning tilldelas utmärkelse

Neuhausen auf den Fildern: Michael Unger, teknisk chef och talesman för Balluffs företagsledning har tilldelats utmärkelsen ”Årets chef” i kategorin givarteknik av tidskriften Markt&Technik.

”Jag är mycket glad över utmärkelsen och erkännandet av vidareutvecklingen av vårt företag. Priset bekräftar vårt kontinuerliga arbete för ett växande företag och för att stärka den ledande position som Balluff GmbH har inom industriautomation” förklarar Michael Unger.

Michael Unger har arbetat på Balluff sedan 1991. 1999 blev han verkställande direktör med totalansvar för de tekniska områdena, särskilt för det internationella produktions- och logistiknätverket inom Balluffkoncernen. Sedan 2009 är Michael Unger talesman för företagsledningen och utgör tillsammans med Florian Hermle och Katrin Stegmaier-Hermle familjeföretagets ledning i fjärde generation.

Michael Unger
Balluffs verkställande direktör har utsetts till ”Årets chef" i kategorin givarteknik.

Värden som tillförlitlighet, hållbarhet, kvalitet och öppenhet och framsteg utmärker företagskulturen hos Balluff och bidrar i stor grad till familjeföretagets ekonomiska framgång. Balluff förenar tradition och internationell inriktning, innovation och framtidsorientering hos en global aktör.

Utmärkelsen ”Årets chef” delas ut i olika kategorier och branscher och utses av facktidskriften Markt&Techniks läsare. I år röstade över 7 000 läsare om de mest framträdande ledarna inom elektronikbranschen.

Om Balluff

<p>Balluff grundades 1921 i Neuhausen auf den Fildern och har idag 3 000 anställda. Över hela världen står namnet för innovativ teknik, kvalitet och maximal kundorientering. Som ledande leverantör inom industriell automatisering erbjuder familjeföretaget ett heltäckande sortiment av givare samt system- och kundanpassade lösningar. 2015 hade Balluff GmbH en omsättning på ca 366 miljoner euro. Utöver huvudsätet i Neuhausen auf den Fildern har Balluff ett stort antal produktions- och utvecklingssäten. Företagets filialer och försäljare finns i 68 länder. Det ger våra kunder över hela världen snabb tillgång till produkter och hög service- samt rådgivningskvalitet.</p>