Safety over IO-Link
Balluff-säkerhet

Säkerhet med Balluff-kvalitet

Automatisering kräver säkerhet. Säkerhet baseras på tillförlitlighet. Balluff-kvalitet garanterar lösningar med extra hög tillförlitlighet. Balluffs säkerhetskoncept består därför av produkter och lösningar som fyller sin funktion med samma höga säkerhet och precision år efter år. Och det omfattar ett ständigt stigande antal produkter och komponenter som bidrar till att minimera riskerna för människor och produktionsanläggningar. De här komponenterna integrerar du enkelt i anläggningsstyrningen.

Helt enkelt unik: Safety over IO-Link

För att öka effektiviteten hos säkerhetskoncepten och integrera dem i anläggningsstyrningen har vi utvecklat en säker I/O-modul: Balluffs säkerhetshubb, den första integrerade säkerhetslösningen via IO-Link! Safety over IO-Link är enkel att integrera, reagerar snabbt och kan ersätta kopplingsskåpet.

Safety over IO-Link kopplar samman automatiserings- och säkerhetsteknik. IO-Link kommunicerar över varje meter och levererar både givar-/ställdonsdetaljer och säker information. Den senaste tekniken, i välkänd Balluff-kvalitet och allt från en och samma tillverkare.

Bygg om anläggningen även i sista minuten

Genom skalning av topologi och säkerhetskomponenter kan du när som helst enkelt och snabbt anpassa din tillämpning när behovet förändras. Ytterst flexibelt in i sista minuten.

Produktfamiljer

IO-Link-moduler för säkerhetsapplikationer

Profisafe via IO-Link

Optoelektroniska skyddsanordningar

Säkerhetsbrytare och säkerhetsgivare

Säkra kommandogivare